Voluntas Forbrukslån

Voluntas er en finansagent som er behjelpelig med å finne forbrukslån som passer for deg. Denne finansagenten samarbeider med banker som blant annet yA Bank, DNB, Santander Consumer Bank og Komplett Bank.

Å søke forbrukslån via Voluntas

Når man vil ha et godt forbrukslån er det viktig å sjekke tilbudet hos flere banker. Når du søker lån gjennom Voluntas slipper du lete selv. Du sender søknaden til finansagenten, og så fikser de resten. Voluntas går gjennom søknaden din og sjekker at alle opplysninger er med. Mangler noe tar de kontakt med deg før de sender den fra seg. Det kan variere hvor mange banker Voluntas videresender en lånesøknad til. Det avhenger av hva du har søkt om og hvilke banker som tilbyr det du vil ha. Passer søknaden din alle 10 bankene de samarbeider med sendes den til alle 10. Bankene vil vurdere søknaden din og svaret vil komme direkte fra dem. Å bruke tjenestene til Voluntas er gratis og å søke et forbrukslån er uforpliktende.

Typer forbrukslån fra Voluntas

Voluntas kan hjelpe deg med forbrukslån mellom kr 5 000 og kr 500 000 og Privatlån mellom kr 3 000 og kr 50 000. I tillegg har du mulighet til å søke om refinansiering av annen smågjeld og kredittkortgjeld. Hva som passer best for deg er avhengig av hva du skal bruke pengene til. Det er ikke anbefalt å låne mer enn hva du trenger. Rentene på lånene settes av de respektive bankene. Hver bank kommer til å kredittsjekke deg og deretter vurdere et lånetilbud utfra denne sjekken. Derfor vil du oppleve å få forskjellige tilbud fra bankene. Det er også mulig å tegne en frivillig forsikring opp til forbrukslånene.

Kostnadene på lånet

Voluntas setter ikke rentene, som tidligere nevnt. Likevel finner man renteeksempel hos finansagenten. Disse eksemplene viser hva et gjennomsnittlig forbrukslån vil koste, og hva den gjennomsnittlige renten ligger på. De forskjellige bankene kan tilby deg både lavere og høyere rente enn dette. Forbrukslånet opptil kr 500 000 har en effektiv eksempelrente på 14,00%. Smålånet Privatlån kommer med en eksempelrente på nominelle 7,90%.

Låneforsikring knyttet til forbrukslån

Vouluntas kan formidle låneforsikring i forbindelse med forbrukslån. Denne forsikringen dekker terminbeløpene om du mister inntekt. Det kan være forskjeller hos bankene for hva som dekkes og andre vilkår. Generelt dekker denne formen forsikring tap av inntekt ved arbeidsledighet og alvorlig sykdom. Hos enkelte banker dekkes mer enn kun terminbeløpene på lån. Prisen varierer, men er ofte en viss prosent av det månedlige terminbeløpet.

Raskt svar på søknaden

Når du søker forbrukslån via Voluntas går det raskt å få svar. Du kan forvente svar innen 1 til 4 timer. Sender du inn søknad sent på kvelden vil du få svar på morgenen dagen etter. Svaret kommer normalt på e-post, men har du ikke en mailadresse får du en SMS eller blir oppringt. Når du har vurdert de forskjellige tilbudene signerer du låneavtalen du vil benytte og sender den inn. Normalt vil du ha pengene på konto i løpet av 2 til 3 virkedager.